Home
Taarten
Smaken in de taart
Zoete tafels
Cupcakes
Prijzen
Workshops
workshopagenda
Contact
Links

 WORKSHOPS TAARTDECORATIE   Update 01.04.2018 er worden geen workhshops meer ingepland 

Omdat ik graag wil bijdragen aan het vergroten van kennis en kunde van collega taartenbakkers, geef ik workshops waarbij ik mijn ervaring kan gebruiken. Op basis mijn jarenlange ervaring en gevolgde cursussen, heb ik een aantal workshops op de agenda staan, waaribj ik de basiskennis wil vergroten. 

De workshops die op de agenda staan zijn betaalbaar, worden gegeven in kleine groepen in een verzorgde ruimte. Heeft u interesse laat het mij weten.

Heb je nog geen taart ervaring, maar vind je het leuk zelf een keer aan de slag te gaan , dan kun je op verzoek ook een basisworkshop bij mij volgen. Groepen van minimaal 6 personen kunnen een afspraak maken. Dit kan overdag of in de avond.

Tijdens de basisworkshop zorg ik voor een gebakken biscuit die u gaat tremperen, vullen, afsmeren en bekleden met marsepein. Om vervolgens te decoreren en in een taartdoos mee naar huis te nemen. Basisworkshops duren gemiddeld 3,5 uur. Inclusief koffie, fris en iets lekkers. Het afwerkingsniveau van mijn taarten ligt best hoog. Dit probeer ik ook over te brengen in de basisworkshops. 

 Kosten voor basisworkshop:

Basistaart 17,5 cm doorsnede (10 persoons taart) € 45,-. De basisworkshop verzorg ik alleen op aanvraag en met een minimum aantal deelnemers van 6. Privé met minder personen is mogelijk maar wel duurder. 

 

Voor informatie over andere workshops, zoals stapeltaart of bloemen, zie workshopagenda 

Bij annuleren binnen 7 dagen voor de workshop is 50% van het workshopbedrag verschuldigd. Bij annuleren binnen 2 dagen voor de workshop is 100% van het workshopbedrag verschuldigd. U mag uiteraard zelf voor vervanging zorgen.

 

 

 

      

kinderfeest boltaartjes

 

 

 

kinderfeest boltaartjes

 

 

   

   
  

Basistaart

 

Basistaart

 

      

Kinderfeest basistaart

 

Kinderfeest basistaart

 

Kinderfeest basistaart

 

      
Basistaart Basistaart Basistaart

 

Taarthome  | KvK 54917271